copy-of-creatief-met-krijtverf-2
Gratis
Krijtverf
gids
3d omslag
Vul onderstaand je gegevens in
klik hier
We value your privacy and will never spam you
Maak van iets gewoons, gewoon iets bijzonders

Ken je dat?
Je loopt in je huis en kijkt om je heen en eigenlijk ben je je interieur wel zat.  De kwaliteit van je meubels is nog goed, je wanden zijn glad alleen het wit is niet zo wit meer. De vazen die je hebt staan zijn op zich prima, alleen die kleur?? Tja echt blij word je momenteel niet van je interieur. Je wilt graag wat anders alleen je portemonnee vertelt je dat er geen ruimte is voor grote aankopen.  Of je hebt wel budget alleen ook heel veel wensen want op vakantie ga je ook graag en dat leuke jurkje wil je ook wel kopen.

In mijn huidige woning  zijn nagenoeg alle spullen krijgertjes of komen uit de kringloopwinkel. Op de lamp, het vloerkleed  en de gordijnen na. Toch heb ik een voor mij en de meiden een hele fijn woonsfeer weten te creëren. Met een beetje fantasie, een beetje lef, tijd en een “gewoon-doen- en- ik-zie-wel-hoe –het-resultaat wordt”  mentaliteit kom je een heel eind. Geloof me soms heb ik ook iets drie keer opnieuw moeten doen voordat ik dacht:  Yes zo wil ik het. 

Waar ik tegenaan liep is dat ik de  technieken, die ik had gelezen in boeken of op internet vergat.  Ook technieken die ik tijdens workshops had geleerd,verdwenen naar de achtergrond. Dit kwam omdat ik  het geleerde niet direct in de praktijk bracht.  Je wordt weer in beslag genomen door de hectiek van de dag, geen zin, geen tijd en de informatie verschuift ergens ver achter in het geheugen. Op het moment dat ik  dan wilde beginnen kwam de frustratie omhoog. Hoe ging het ook alweer?? En welke site kon ik nu die leuke afbeeldingen gratis downloaden?

Vandaar deze  “hoe-doe-je-het-nou-gids”  begonnen als geheugensteuntje voor mezelf en nu een mooi naslagwerk. Dit wil ik graag delen met jou. Mijn cadeautje voor jou omdat een leuk interieur voor elk budget is weggelegd. 

 

 

foto eventbrite
Wie ben ik?

Sowieso een krijtverf fan!

En onder de naam Ellen ’t Hart ben ik in 1970 geregistreerd in het geboorteregister van Rotterdam. Inmiddels een levensloop waarin verandering  en opnieuw beginnen wel een rode draad in mijn leven is.

Leren door te doen is mijn motto. Ik vind het een uitdaging om met beperkte middelen, iets moois te creëren. Als zelfstandige moeder heb ik inmiddels heel wat bijgeleerd. Van het leggen van een vloer, het bouwen van deze webpagina, het troosten van een verdrietig kind tot het invullen van mijn belastingpapieren etc. etc. Been there, done that. Als jij mij vraagt "wat is nu jouw talent?", kijk ik je waarschijnlijk met twee grote ogen aan en denk ik diep van binnen "ik heb werkelijk geen idee".

Ik geniet intens van een goed gesprek met  mensen.  Het moment van echt contact . Ik word blij van de gesprekjes met mijn jongste vlak voor het slapen gaan en met de oudste als wij samen in de auto zitten.  Ik straal als ik samen met koormaatjes op het podium sta te zingen.  Lekkere wijntjes drinken en de slappe lach krijgen. Zo zijn er nog veel meer dingen.  Ik ben eigenaar van Creatief met Krijtverf  waarin ik workshops organiseer  en verf verkoop zodat je er ook thuis mee aan de slag kan.    

In deze gids staat vermeld:

Er worden diverse krijtverftechnieken uitgelegd zoals o.a doorschuren en nat in nat verven Foto's verduidelijken het effect.

Ontdek de leukste en handigste websites om afbeeldingen te maken, te printen of te downloaden

Hoe breng je nu een afbeelding of tekst over op hout? Daar zijn diverse transfertechnieken voor en deze worden stap voor stap uitgelegd.

Ontdek hoe je op een eenvoudige manier een betonlook geeft aan jouw accessoires.
Vul onderstaand je gegevens in
klik hier
We value your privacy and will never spam you
contactgegevens
Ellengratis e-book